Estrena del blog!

Benvinguts a la primera entrada del blog del fansub de .hack en català!
Volem fer-vos saber que estem molt emocionats de començar amb aquest projecte i que esperem que arribi molt lluny!
Ens encantaria saber que a vosaltres també us fa il·lusió i que esteu esperant amb candeletes que pengem ja alguna coseta, però potser és demanar massa. xD
Bé, us deixo el dibuix que vam fer el 8 d'agost (dia que el fandom de .hack ha atribuït a la franquícia) per anunciar que l'11 de setembre estrenaríem el fansub.També us compartim un fil de twitter que vam fer per explicar una mica de què tracta el projecte, i en què consisteix .hack.

Finalment, volem detallar una mica més en què consistirà l'estrena de la diada. Com que .hack té molt de contingut, hem decidit fer-ho de manera cronològica. La idea es fer-ho tot, inclòs els jocs de la PS2. Evidentment és una idea, una altra història serà veure fins on arribem. 

Bé doncs, aquest 11 de setembre, diumenge vinent, penjarem els dos primers episodis de .hack//SIGN amb subtítols en català. Després, la resta d'episodis de l'anime es publicaran de manera setmanal: un cada setmana. Esperem poder complir amb els terminis, que ja sabem com van aquestes coses. n.n"

Doncs res més a dir... Ah sí! Podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials: Twitter i Instagram, més endavant ens farem un canal de Telegram per anunciar també les estrenes.

Fins aviat! ;*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades recents

.hack//SIGN Episodi 15

  .hack//SIGN 15. Profunditat La Mimiru, en Bear i la Subaru estan preocupats pel que li pugui haver passat a en Tsukasa després de morir en...

Entrades més populars